Internationaal transportbedrijf Theo Van de Velde

Theo Van de Velde bvba is een familiaal bedrijf voor transport gelegen in het centrum van de driehoek Brussel-Halle-Ninove. De nabijgelegen Brusselse ring vormt de ideale uitvalsbasis als nationaal & internationaal transportbedrijf.

vloot

Na een bescheiden start in 1986 met twee zelfstandige chauffeurs, is Theo Van de Velde bvba als volwaardig en professioneel transportbedrijf ondertussen een onderneming met een wagenpark van 60 trekkers en 100 opleggers. Steeds zetten de medewerkers de veiligheid van uw goederen en wensen voorop.

Een bewijs daarvan is de bekroning met een diploma ‘wijs op weg’. Ook de verschillende referenties met enkele grote en bekende bedrijven als klant toont aan dat Theo Van de Velde bvba een uiterst betrouwbare partner vormt.

Contact & Vacatures

Met voor elke transportvraag een gepaste oplossing en professionele chauffeur, zorgt het bedrijf voor een nauwkeurige opvolging, transport en naservice voor uw goederen. Neem even contact op voor uw nationaal & internationaal transport.

Vergeet ook niet even de vacatures te bekijken indien u op zoekt bent naar een job als vrachtwagenchauffeur of interesse heeft in het transportbedrijf.

Download hier onze algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden onderaanneming of Algemene factuurvoorwaarden